Garlic Shaklee

Hilangkan Angin Dalam Badan Banyak Perut Sebu Dan Kembung Dengan Pil Bahan Semulajadi

10:00


Sanggup nak kunyah daun pudina, kunyah biji adas, halia berkeping-keping dan jintan manis mentah-mentah serentak?

Confirm tak sanggup kan? Mana nak tahan bau dan rasa nak telan masuk tekak tu. Nak cari semua bahan dah satu hal pulak.

Sebab tu mudah & pantas ambillah PEPPERMINT-GINGER PLUS. Praktikal untuk:

  • Ada orang beli ni sebab alahan mengandung, senang tak payah masuk dapur prepare bahan. Bawak je sebotol dalam handbag, bawak gi memana. Telan bila perlu.

  • Ada orang beli ni sebab mabuk perjalanan. Motion sickness. Kalau makan ubat tahan muntah, dah tidur sepanjang perjalanan. Kalau telan ni, boleh juga nikmati alam sekitar.

  • Ada orang perut mudah sebu. Kawan baik orang yang ada gastrik. Makan ni insyaAllah perut rasa nyaman je. Selesa.

  • Ada orang yang teringin makan laksa, nangka, terung etc. Tapi bila makan angin menyerang timur barat tak jumpa jalan keluar. Telan ni 3 biji lepas makan semu tu, confirm angin keluar. Leeeegaaaaa.



Khasiat Pudina, Halia, Adas dan Jintan Siap Disukat Dalam Bentuk Tablet

Dan paling best, Shaklee dah sukat siap2 berapa banyak kuantiti setiap bahan untuk bagi kesan terbaik pada penggunanya. 

Takde terlebih, takde terkurang. Sebab tu berbotol-botol dah laku ni terutama macam musim perayaan. Nak lagi efek terbaik ambil tambahan Garlic Complex jugak. 

Anda nak sebotol? Atau Set Buang Angin terus? Harga mampu milik tau. Hubungi saya segera untuk hilangkan ketidakselesaan anda.



Your Trusted SID 

ID 868991

Riza Afzan Asri

SMS/Whatsapp 012-4637064 

Email: rizaafzan@gmail.com

COD: Taiping dan kawasan sekitar Pos: Seluruh Malaysia

~Happy to share, pleasure to help~



Baca Lanjut:

You Might Also Like

0 respon

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Popular Posts