antioksidan

Cancer Survivor: Kisah Presidential Master Law Chu Hian

15:30

Law Chu Hian merupakan bekas pembaca berita NTV  7 dalam rancangn Edisi Siasat. Suatu ketika dahulu beliau merupakan penghidap kanser. Namun itu semua tidak mematahkan semangat beliau untuk berikhtiar menjadi sihat. 


Salah satu ikhtiar beliau sudah semestinya tonik ajaib Shaklee iaitu Vivix . Vivix , satu-satunya tonik yang di cipta ekslusif dari Shaklee  yang membantu membaik pulih sel  sehingga ke DNA manusia. 

Ia sangat kaya dengan ramuan aktif seperti resveratrol dan ramuan aktif lain yang memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan dan manfaat kesihatan yang lain. Baca sini untuk info lanjut.

Master Law Cancer Survivor
Presidential Master Law Chu Hian


Seperti yang anda semua boleh lihat dari gambar di atas, tahap kesihatan dan perubahan fizikal Law Chu Hian tersangat banyak perbezaannya. Belaiu kelihatan sangat sihat, cergas, bertenaga dan semakin kacak bukan? Cuba teka berapa umur beliau?

Disebabkan keberkesanan produk Shaklee inilah, sekarang beliau sudah bergelar Presidential Master di Shaklee. Niat yang sungguh suci menyebabkan beliau serius aktif di dalam perniagaan ini bagi membantu lebih ramai lagi insan-insan yang senasib dengan beliau suatu ketika dahulu. 

"From chemotherapy to near-death experience to total recovery, it's my mission to uplift and to support all who had or having cancer (or other chronic illnesses), and together, we empower one another in our journey."

Master Law
PM Law bersama ibu beliau (gambar terkini Nov 2013)

Jom tonton video ucapan beliau sempena National Conference Shaklee pada Jun 2013 lepas di sini.


Alhamdulillah manusia hanya berusaha Allah jua yang menentukan. Pesakit KANSER , Vivix ini ikthiar untuk anda.

Inilah kisah seorang 'cancer survivor', Presidential Master Law Chu Hian yang boleh di jadikan ikhtibar buat kita semua agar tidak mudah mengalah dan terus berikhtiar. 

Sesungguhnya Allah tidak suka kepada hambanya yang malas berusaha dan berputus asa.Sempena Promo November 2013, dapatkan sebotol Vivix dengan harga promo semestinya murah gila dari biasa! Pakej beli 6 botol dan dapatkan sebotol PERCUMA sedang berlangsung sekarang!Ketahui cara untuk mendapatkan pendaftaran dan perkhidmatan penghantaran secara PERCUMA! 

Hubungi saya
Your Trusted SID 
Riza Afzan Asri 
SMS/Whatsapp 012-4637064 
Email: nuhasafiya@yahoo.com

~Happy to share, pleasure to help!~Artikel menarik untuk di baca:
 

You Might Also Like

0 respon

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Popular Posts