Alfalfa

Set Menyusu Shaklee

17:14Terdapat pelbagai pilihan set menyusu Shaklee untuk keperluan ibu-ibu yang menyusukan untuk memberikan yang terbaik buat si manja. Set ini direka bagi memenuhi keperluan dan bajet pelanggan.

 1. Set B (set basic)
 
(Vita-lea, b-complex, vita-c, alfalfa)

Set B ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan.
Ianya lebih untuk memperkayakan susuibu dengan zat dan nutrisi semata-mata.

Apa yang ada dalam set B? Vitalea with iron formula, Vitamin B, Vitamin C dan Alfalfa. Memang khas untuk mereka yang tiada masalah penyusuan. Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, Vitamin C fokus pada sistem imun, Vitalea demi pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh manakala Alfalfa sebagai peransang demi membantu mempercepatkan penghasilan susuibu disamping membantu mengurangkan masalah eczema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.


2. Set Eu For Pack


(Vita-lea, b-complex, vita-c, ostematrix)


Tiada Alfalfa, diganti dengan Ostematrix (kalsium) kerana bg sesetengah org alergik alfalfa. Ataupun baby kuning, alfalfa tidak digalakkan.


3. Set E


(Vita-lea, b-complex, vita-c, alfalfa, ostematrix)


Set E lebih kepada ibu yang ada kekangan untuk lengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian.

Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D. Set E ialah set B ditambah dengan ostematrix.

Siapa yang perlu set ini? Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS. Selain itu set ini membantu si ibu cergas, bertenaga walau kurang tidur selain diperlukan untuk tulang bayi serta pembentukan gigi si kecil. Walaubagaimanapun, set B + ESP juga sangat bagus diamalkan sekiranya si ibu punya masalah penghasilan susu yang lambat, BENGKAK SUSU serta bayi mudah lapar.


4. Set Eu For Pack Plus

(Vita-lea, b-complex, vita-c, ostematrix, ESP)

Sama seperti Set Eu For Pack, tapi ada tambahan ESP. ESP adalah sejenis protein soya dalam bentuk serbuk yang membantu untuk memekatkan susuibu disamping mencantikkan kulit, rambut dan kuku ibu. Bonus bukan?


5. Set Triple M (3M)

(Vita-lea, b-complex, vita-c, alfalfa, ostematrix, ESP)

SET TERBAIK!!!!
Set ini mengandungi Set B , ESP dan Ostematrix. Siapa yang perlu amik set ini?

Set ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan,
si ibu yang nak mula menyimpan stok
si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan
ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.

Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari. Maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.


NOTA: Sila dapatkan khidmat konsultasi sebelum anda membeli mana-mana set di atas. Pastikan anda mendapat ilmu dan maklumat yang selengkapnya sebelum membeli. Aturan makan akan diberikan selepas confirmation pembelian produk.

Ketahui cara untuk mendapatkan pos dan keahlian PERCUMA!!!

Riza Afzan Asri
ID 868991
nuhasafiya@yahoo.com
012-4637064

Happy to Share, Pleasure to Help!

You Might Also Like

0 respon

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Popular Posts